logo Advicheck

School getransformeerd naar appartementen

Schoolgebouw uit de vorige eeuw getransformeerd naar 10 luxe appartementen.

Ondanks de slechte economie, hebben 10 eigenaren kans gezien om hun droomwoning te realiseren in een schoolgebouw uit de vorige eeuw in Amsterdam West.
Dit zogenaamde CPO project Ons Dorp Amsterdam is onlangs aan de bewoners/ eigenaren opgeleverd. Elk appartement is geheel naar wens van de individuele bewoners gerealiseerd.
De verschillende appartementen hebben ieder een eigen karakter gekregen, en zijn geheel volgens de laatste eisen van duurzaam bouwen gerealiseerd.
Niets is aan het toeval overgelaten, optimale gevel- vloer- en dakisolatie, driedubbel glas in de geheel nieuwe houten gevelkozijnen, verwarming door middel van een warmtepomp per appartement, en het elektra wordt opgewekt met zonnepanelen. Een luxe, comfortabel, duurzaam en een betaalbaar appartement in het hartje van Amsterdam.
Door gebruikmaking van de laatste energetische technieken voor energieopwekking en schil-isolatie is dit een bijzonder project geworden, dat is gerealiseerd in een bestaand gebouw uit begin 1900.
De bewoners zijn zonder uitzondering te spreken over de hoge kwaliteit van afwerking, en de persoonlijke begeleiding gedurende het gehele bouwproces.