logo Advicheck

Restauratie

Veel organisaties hebben behoefte aan een onafhankelijk advies en ondersteuning bij het opstellen van een Plan van Aanpak ten aanzien van de uit te voeren werkzaamheden.
Advicheck Bouwmanagement is in staat om ondersteuning te bieden aan elke organisatie, die in het bezit is van een monument, bij het opstellen van een restauratieplan.

De activiteiten waarbij wij u kunnen ondersteunen zijn Inspectie van het object, Opstellen Plan van Aanpak, Opstellen Kostenraming, het opstellen van Werkomschrijvingen, Aanbestedingen, Beoordeling en gunning, Directievoering en toezicht.

Beheer en Onderhoud

Met goed beheer en onderhoud aan uw gebouw garandeert Advicheck Bouwmanagement dat uw gebouw blijft functioneren, en veilig blijft voor de gebruikers. Een goed gedetailleerd onderhoudsplan voor de korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen.
Goede coördinatie in uitvoeringsbegeleiding van werkzaamheden, waarborgen de meest efficiënte aanwending van de noodzakelijke middelen.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een meerjarenonderhoudsplanning geeft een duidelijk overzicht van wat moet gebeuren, welke kosten daarmee gemoeid zijn, en behoedt u voor verrassingen.
Het geeft alle ruimte aan preventief onderhoud, waardoor de kwaliteit van gebouwen optimaal blijft.
Advicheck Bouwmanagement heeft een in eigen beheer ontwikkelde methodiek, waarmee door middel van inventarisatie en inspectie, op basis van een uiterst omvangrijk normenbestand, een meerjarenonderhoudsplan wordt opgesteld.
Dit programma geeft aan hoe de kosten voor technisch onderhoud beter te beheersen zijn, en onaangename verrassingen kunnen worden voorkomen.
U weet waar u op korte en lange termijn aan toe bent. Daar kunt u bij uw reserveringen rekening mee houden. Zo spreidt u de kosten, en blijft uw begroting stabiel.

Advicheck Bouwmanagement is uw sparringpartner, en adviseert u over alles wat daarbij komt kijken, zoals procedures, vergunningen, selectie van onderhoudsbedrijven en contractvorming.